SALAM MUJAHADAH

Followers

Wednesday, July 14, 2010

Berita Gembira Buat Warga UIAM Gombak

Dari kiri : Ust Muhadir, Sheikh Afifuddeen, Habib Ali

Assamualaikum buat sahabat-sahabat yang sudi menjenguk ke blog ini.. Rasa nya dah lama tak update blog ni,mungkin busy skit ngn persediaan kat tempat baru dan masih dalam nak menyesuaikan diri lagi.. panjang pulak ana berceloteh,maaf ye..


Di kesempatan yang seketika ini suka ana ingin mehebahkan pada semua,insyaallah minggu depan akan bermula talaqqi bersama seorang guru yang tidak asing lagi di UIA terutama kampus PJ, Al-fadhil Ust Muhadir bin Haji Joll..dan talaqqi bersama Ust Muhadir buat julung kalinya akan insyaallah diadakan di Uia kampus gombak dan akan berlangsung 2x sebulan iaitu minggu ke-2 dan ke-4 setiap bulan...


Untuk pengajian kali ini, insyaallah Ust Muhadir akan menggunakan kitab Penawar Bagi Hati (tasauf), dan MATAN IBN ABI JAMIRAH (hadith)....


Jom..sama-sama kita mengimarahkan majlis yang insyaallah penuh barakah ini di samping kita sendiri dapat membaiki diri kita yang penuh dengan kekurangan ini..moga sedikit masa yang bakal kita luangkan ini mampu menyediakan bekal untuk kita menempuh liku-liku ujian yang Allah taala janjikannya pada setiap makhlukNya,khususnya manusia..


Sebagai akhir, mohon sahabat2 hebahkan berita ini pada sahabat2 yang lain..dan sesiapa yang berminat boleh hantar nama,kos, dan no. phone pada ana,adli(0139490438) dan sebarang maklumat update akan ana send nanti..


barakallahfikum

No comments:

Post a Comment